Vergaderen bij de Lamperse Hei

            "ONTSPANNEND INSPANNEN"
                   
 
Brainstormen in boerensfeer, in een sfeervolle karakteristieke locatie op het rustige platteland goed voor een succesvol vergadering. Ongestoord en geconcentreerd vergadert u in een omgeving waar iedereen zich direct thuis voelt.
 
Toen per toeval op de Lamperse Hei een zakelijk gesprek uitdraaide op een mooie samenwerking werden Miriam en Mat gewezen op hun vruchtbare locatie.
'In deze sfeer borrelen ideeën spontaan op en gaat je boerenverstand direct aan de gang,' werd hen vertelt. Het boerenstel liet er geen gras over groeien en er werd direct een karakteristieke locatie ingericht. Want inspiratie aanwakkeren is precies waar hun passie ligt.
 
'Een lange brainstormsessie met ontbijt, lunch, diner of overnachting? Met of zonder ontspanning en/ of creatieve bezigheden tussendoor? Alles is mogelijk bij ons op de Lamperse Hei zolang u maar uitgerust en energiek ons erf verlaat me natuurlijk nieuwe goede ideeën!'
 

Laat de Lamperse Hei een inspiratie bron voor u zijn
 
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief flip-over, white board en internet.
  • Wilt u gebruik maken van een beamer dan rekenen wij 25,00 per dagdeel
  • In overleg is mogelijk gebruik te maken van een extra ruimte voor allerlei activiteiten.
  • Voor één dag vergaderingen bent u welkom met 4 tot 40 personen.
  • Voor meerdaagse vergaderingen bent u welkom met 4 tot 20 personen

Koelkastservice
Er staat een koelkast vol met drankjes voor u klaar. U kunt daar op ieder moment van uw aanwezigheid gebruik van maken. De kosten van gebruik worden na afloop in rekening gebracht.
Voor frisdrank rekenen wij € 2.00
                                      
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW


Bekijk onze zakelijke arrangementen