Huisregels Lamperse Hei

Graag verwelkomen we u in onze groepsaccommodatie/bed & breakfast de Lamperse Hei.

Wij hopen dat u bij ons een fijne tijd zult hebben.

Voor uw intrek dient u kennis te hebben genomen van onze huisregels.

Aankomst en Vertrek

Bij aankomst dient zich te melden bij de beheerder en de definitieve nachtregister in te leveren. De definitieve nachtregister mag ook vooraf gemaild worden, hierin dient de volledige naam en leeftijd in te staan.

Bij het accepteren van de huis-/kamersleutel verklaart u zich akkoord met de huisregels. Wij stellen het op prijs als u alle gasten op de hoogte zijn van de huisregels. Wij stellen de boeker als verantwoordelijk voor eventuele schade of andere ongemakken.

Op de dag van aankomst bent u tussen 16.00 uur en 18:00 uur van harte welkom. Wij verzoeken u de accommodatie op de vertrekdag uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Wij verzoeken u om ons voor vertrek te waarschuwen, zodat wij samen met u de accommodatie en de inventaris kunnen controleren of deze voldoende schoon is. Mocht dit niet voldoende zijn, dan houden wij geld van de borg in voor de schoonmaakkosten.

De auto’s

Met het oog op eventuele calamiteiten, dient u de hoofdingang altijd autovrij te houden voor de hulpdiensten. U kunt uw auto/motor parkeren op het daarvoor bestemde parkeerterrein.

Camera

Het buitenterrein wordt ten alle tijden bewaakt door camera’s. Uiteraard respecteren we uw privacy.

Wees duurzaam en milieu vriendelijk

Het water- en elektriciteitsverbruik zijn in de huurprijs inbegrepen, voor zover dit over een normaal gebruik gaat. Ben milieu bewust en doe de lampen uit als u niet in de ruimte bent. Verder vragen we u om de ramen te sluiten, wanneer de verwarming aanstaat.

Bezoek

Komen er op een dag gasten langs, ze zijn welkom, maar hun komst moet van te voren aan ons kenbaar gemaakt worden.

Het is niet toegestaan dat het (dag)bezoek zonder overleg blijft overnachten.

Vuilcontainers

In het huis zijn drie prullenbakken één voor plastic, één voor restafval en één voor papier. Wanneer de prullenbakken vol zijn, kunt u deze op Lamperen 3a (overzijde van de weg) deponeren in de daarvoor bestemde container. Daarnaast staan er containers voor Lege flessen en groenafval.

Dieren

Dieren worden niet toegelaten, met uitzondering van begeleidingsdieren voor mensen met motorische, auditieve of visuele beperking. Dit moet vooraf gemeld worden.

Elektrische apparaten

Er mogen geen andere elektrische apparaten worden gebruikt dan welke tot de inventaris van de accommodatie horen, m.u.z. van opladers.

Gourmetten of fonduen

In de accommodatie is het verboden om te gourmetten of fonduen, hiervoor is een andere ruimte op aanvraag beschikbaar. In deze ruimte kunt u maximaal 3 apparaten aansluiten. Voor het gebruik van deze ruimte vragen we € 50,00.

Ophangen van spullen

Bij het ophangen van materialen mogen er geen gebruik gemaakt worden van spijkers, punaises, ducttape, plakband e.d.

Inventaris

Wanneer er tijdens uw verblijf iets stuk gaat of kwijt raakt, dient u dit te melden bij de beheerder.

Inventaris die binnen hoort, mag u niet buiten de accommodatie gebruiken.

Het is niet toegestaan om meubilair van binnen naar buiten te verplaatsen en andersom, komt u zitplaatsen tekort, geef dit dan aan bij de beheerder.

Meubelen

Verplaats alleen het meubilair met toestemming van de beheerder. Dit geld ook voor bedden en de babybedjes.

Boekenkast

De boeken in de accommodatie zijn vrij te gebruiken, zet de boeken na het gebruik weer terug.

Slaapruimten

De slaapvertrekken mogen uitsluitend worden gebruikt om te slapen, en mag  niet als recreatieruimte gebruikt worden.

Gebruik van een laken over het matras en een kussensloop over het kussen is verplicht..

Kussens en matrassen blijven op de bedden, bedden worden niet verplaatst.

Wij adviseren om geen kinderen onder de 6 jaar op het bovenste bed, van het stapelbed, te laten slapen.

Bij vertrek dient u uw bed aftehalen en het dekbed overtrek, hoeslaken in de kussensloop te stoppen en deze in de veranda te leggen.

Gebruik sanitaire voorzieningen

Laat bij het vertrek de toiletten en douches zo schoon mogelijk achter.

Vaatwasmachine

Spoel het servies en pannen eerst af, voordat u deze in de machine zet. Gebruik de machine niet zonder vaatwasmiddel. Zet de machine na het gebruik uit.

Geluidsoverlast

Tussen 24.00 uur en 8.00 uur geldt de nachtrustperiode. De terrasdeuren dienen dicht te blijven. U mag zelf geen muziek box(en) meenemen naar het verblijf.

Brandveiligheid

Roken is in de hele accommodatie ten strengste verboden.

Het is niet toegestaan in de accommodatie kaarsen en/of waxinelichtjes te branden.

Het is niet toegestaan rookmachines te gebruiken.

Lang en heet douchen kan leiden tot het afgaan van de melders!

Vluchtwegen en brandblusapparaten moeten ten allen tijde vrij toegankelijk te zijn.  Noodverlichting niet blinderen of beplakken.

Roken / drugs

In de accommodatie is het niet toegestaan om te roken (alle vormen van roken/vapen zijn verboden). Wij verzoeken u eventueel buiten te roken. Gooi geen peuken op de grond of in de tuin, deze zijn vooral voor jonge kinderen erg giftig en vervuilen het buitenterrein. U kunt bij de beheerder naar asbakken vragen.

Drugsgebruik is verboden.

Gebruik buitenterrein

Kampvuren worden gemaakt in overleg in de daarvoor bestemde mand. Voor hout kunt u terecht bij de beheerder. Zorg altijd voor een emmer water bij het kampvuur. Na 24.00 uur is het kampvuur gedoofd.

De dieren worden alleen door de beheerders gevoederd.

Hou het buitenterrein schoon!!!!

Sauna

Gebruik van een badhanddoek in de sauna is verplicht. U neemt zelf een badhanddoek mee. Kinderen onder de 18 mogen niet alleen gebruik maken van de sauna.

(Eind-)schoonmaak

De ruimten die u gebruikt dient u zelf schoon te houden.

Wij verzorgen de eindschoonmaak voor u.

Bij uw vertrek dient u de accommodatie opgeruimd achter te laten.

  1. De accommodatie is veegschoon.
  2. Het buitenterrein is ontdaan van alle papiertjes, snippertjes, blikjes, sigaretten etc.
  3. Gebruikte materialen staan weer op hun plaats. De inventaris staat schoon en droog weer in de kasten. Het servies en pannen ordelijk en schoon teruggeplaatst te worden waar u ze heeft gepakt.
  4. Alle vuilnisemmertjes en vuilnisbakken zijn in de container geleegd.
  5. De toiletten zijn schoon.
  6. De ramen en deuren altijd sluiten en de verwarming uitzetten.

Vergeten spullen

Ben u spullen vergeten en u wenst dat we deze naar u opsturen, vragen we daar € 25,00 vergoeding voor, eventueel verhoogd met transportkosten.

Wifi

Uiteraard hebben we ook wifi. U kunt inloggen op Boertel met de code welkomoponserf.

Bij veel gebruik kan het zijn, dat het gebruik van wifi verslechterd of uitvalt.

Overtreding

Indien u of iemand van de groep onze regels niet naleeft, zullen wij u het groepslid of de groepsleden een waarschuwing geven. Als u daar geen gehoor aan geeft, kunnen wij de overeenkomst met u opzeggen. Wij kunnen u het groepslid of de groepsleden in dat geval met onmiddellijke ingang de toegang tot ons terrein en de accommodatie ontzeggen.

Teruggaaf van borg

Na uw vertrek bekijken we in alle rust of alles in de accommodatie in orde is en storten u dan binnen 14 dagen de borg terug op het banknummer en naam dat u op de envelop geschreven heeft. Eventuele schade, verontreiniging of vermissing zal op de borg in mindering worden gebracht. We beoordelen altijd naar alle redelijkheid. De onregelmatigheden worden door ons gefotografeerd en naar u gemaild. In praktijk hebben we zelden iets van de borg moeten inhouden en behandelen de gasten met respect onze accommodatie.

Het niet naleven van de huisregels heeft tot gevolg dat de borg niet of niet geheel zal worden gerestitueerd.

Vragen

Heeft u na de uitleg nog vragen of klachten dan kunt u zich (telefonisch) melden bij de beheerder/eigenaren.

Onvolkomenheden, schade of u mist spullen die op de inventarislijst staan, dient u onmiddellijk te melden bij de beheerder, zodat de beheerder dit indien mogelijk op kan lossen. Bij verzuim wordt de schade bij u in rekening gebracht.

Vermissingen of gebreken kunt u melden tot 1 uur na aankomst.

Uw verblijf hier

U verblijft hier op eigen risico. Zowel voor diefstal, beschadigingen en/of ongevallen achten wij ons niet aansprakelijk.

Het spreekt voor zich dat als u schade veroorzaakt, u deze ook vergoedt. Uiteraard is de groepsleiding aansprakelijk voor het gedrag van de groep.

De huisregels zijn in de B&B/groepsaccommodatie op een zichtbare plek opgehangen. En in de informatiemap aanwezig.